:'(

Fortfarande en väntan, men nu nästan värre än tidigare... Känns som allt jag säger blir fel och som att jag bara är ivägen när jag frågar något... Det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt! Jag märker ju hur besviken hjälten är och jag hade kunnat göra vad som helst för att han skulle få åka med, men jag kan ju inte det, jag är helt maktlös och det enda jag kan göra är att försöka finnas där och visa mitt stöd.... Men hur lätt är det när man bara blir bort sorterad, jag vet att det är jobbigt för honom... men vad ska jag göra? :'(

kram Hjältens flickvän

lättad

Efter en hel del tänkande inatt så somnade jag väl tillslut runt 4 ... Så det är en ganska trött människa som nu släpat sig till skolan! Jag måste säga att jag på ett sätt är ganska lättad över att det inte blev den mission, skönt att hjälten i så fall får åka iväg på en "normal" mission om han vill, där man får veta vad han ska göra! Men vi får väl se, kanske blir det inte många fler inlägg här och jag kan återgå till mina normala vanor och få prata med min hjälte!
I vilket fall som helst är jag så glad över att det finns människor som faktiskt bryr sig om varandra, alla era fina ord ni sagt här och på invidzonen.se har verkligen hjälpt mig! och hur det än blir kommer jag att forsätta att följa er andra som har eran sambo/pojkvän/man ute på mission!
Vi hörs väl av senare när jag vet hur allt blir.

Ta hand om er och forsätt kämpa!

Kram Hjältens flickvän

lite info

Hjärtat svek min hjälte! .. Läkarna vågade inte skicka iväg honom på den mission han skulle få åka på... han fick ett erbjudande om NBG, men han verkade inte så jättesugen på det! För mycket pilla navelen och för mycket film enligt hjälten... tyckte jag lät bra annars! ;) ... Ne allvarligt talat är jag riktigt ledsen för hjältens skull! Han ville ju så gärna. Vi får väl se om det blir en mission eller om han återgår till studierna i göteborg ... eller nej då blir det praktik...jag hoppas bara han väljer rätt .. vad han än väljer så kommer jag stötta honom... Min underbara hjälte <3

Kram hjältens flickvän

vänta åå vääänta

Vänta och vänta... jag är som ett barn på julafton som bara väntar... minus allt det positiva med julafton!
Ja, som ni förstår så har jag inte fått reda på hur allt har gått idag... msn funkar ju inte för honom så enda sättet att nå honom nu är facebook som naturligtvis inte vill funka för mig! Jag har sånt flyt!
Känner mig väldigt kluven just nu, jag vill ju inget hellre än att han ska få uppfylla sin dröm men samtidigt är men ju en liten egoist som önskar att han kunde nöja sig med att va hemma och plugga!
Men nee nu låter det verkligen som att jag inte vill att han ska få komma med, så är det ju verkligen inte! Jag vill bara att han ska vara lycklig, hellre att han är det och jag får lida ett tag än att han mår dåligt över att han inte kommit med!
Babbel, babbel ... jag vet men så är det om man umgås med mig med! Prata är jag inte sämst på!

Kram Hjältens flickvän

väntan för den bästa!

Sitter nu i skolan och försöker verkligen konsentrera mig men det går ju halv bra får jag ju säga! Pratar lite med hjälten innan,  en lugn dag för honom men med ganska mycket ovisshet, han får reda på om han får åka med idag eller inte... blev ju inte så bra på EKG-testet ... Hoppas för hans skull att han kommer med! Det är ju trots allt något han verkligen velat göra!

Ha det bra  Kram hjältens flickvän

romantiska filmer, oro och tårar

När ska man lära sig att det är näst intill förbjudet att se på en romantisk film på natten i sin säng, när man bara ligger och längtar efter den man älskar? ... ja, för mig verkar det som att jag aldrig ska förstå det!
Idag blev det en såndär natt när man bara inte kan somna, när man bara ligger och vrider på sig och tårarna bara rinner! Jag trodde nästan att jag hade kommit över det stadiet nu, men nej inte då!
Jag är bara så rädd, nej osäker på vad som kommer att hända mellan oss! Jag är inte osäker på var jag står, för jag vet och hjälten vet att jag kommer vara här och vänta på honom men, MEN ikväll blev jag så fruktansvärt rädd att han skulle ångra sig och inte tycka att jag ska vänta på honom!
Kanske är det för att jag tänker för mycket, kanske är det för allt som händer runt omkring mig och kanske är det för att jag inte fått prata med min hjälte på några dagar! Men ändå oron finns där, vi kanske inte har varit ett par lika länge som många andra av er som går igenom samma sak just nu, så egentligen så borde det vara hundra gånger värre för er! Men jag är livrädd, livrädd för att förlora min hjälte! Han är den första kille jag någonsin sagt de tre ord som är de vackraste ord man kan säga till någon, nämligen "Jag älskar dig" Han är den första kille jag någonsin kunnat lita på, den första kille som inte gjort mig illa på någotvis, den första kille som fått mig att må bra och fått mig att ta steg jag aldrig trott jag skulle våga ta, han är den första kille som jag kunnat berätta precis vad jag känner för och han är helt enkelt min första riktiga kärlek!
Att förlora honom är det sista jag vill och att känna den oron är hemsk! Jag vill säga det till honom, men för första gången i våran relation vågar jag inte vara så ärlig och säga det för som jag sagt tidigare så vill jag inte oroa honom i onödan, han har nog att tänka på just nu!
Jag orkar inte med det här! Jag vill ha honom här nu... NU!

Hoppas ni andra där ute sover gott, ta hand om er

Kram Hjältens flickvän

En dag!

En dag! EN dag har gått utan att jag fått prata med hjälten och ändå gör det jätteont! Just nu ångrar jag att jag gick ut igår, önskar faktiskt att jag satt här och väntade på att han skulle kunna logga in på msn så jag fick höra hur han mådde! Men egentligen var det kanske bra att jag inte gjorde det? Jag menar jag måste ju faktiskt försöka ha en vardag som fungerar även om han inte är här just nu! Men det hjälper inte för vad jag än gör så tänker jag bara på vad vi hade gjort, på hur underbar han är, på vad han hade sagt!
Som idag när jag var och köpte lite godis att tröstäta och även en film (the proposal) så var det första jag tänkte på hur trött hjälten skulle bli på mig när jag tvingar att se den! Men men det är väl så det är när man saknar någon man älskar, allt påminner än om honom.
För om det är något jag blir mer och mer säker på nu när han inte är nära mig så är det hur otroligt mycket jag älskar hjälten min!

Nu ska jag äta mitt godis och invänta ensam mamma söker! ... väldigt vad mycket kärlek det ska va överallt!

Kram Hjältens flickvän

RSS 2.0